diumenge, 27 de setembre del 2009

10. i 11.

Victòria.

Ordinador de la gemma v.08? He tornat a posar el windows, ja no sé quants cops en aquesta setmana i escaig. També he pagat un wifi mensual. Em deixo més diners en cibers i en trucades que en transport.
Les dues úniques entrades que comencen per "ciber" al DIEC són ciberespai i cibernètic.

Ahir tocava trobada de catalans a París. L'amiga, un amic de l'amiga, un amic de l'amic de l'amiga... i així fins arribar a cinc. Els primers tres vam passejar pels jardins de Luxembourg. No hi faltava ningú, com a tota la ciutat, sempre plena de gom a gom. Els de les parades de gelats allargaven l'agost.
D'allà vam anar a Temple a fer una crêpe i, suposadament, a veure una jamsession de soul, però ens vam trobar el local tancat. Ja amb el grup engrandit vam fer un sushi en un restaurant japonès prop de Pigalle. Els japonesos d'aquí saben francès. I el propietari del local de després, en saber que no estàvem de visita i que jo visc a un carrer, va carregar els mojitos amb més rom.

-25 anys: entrada gratuïta al Louvre. Ho hem aprofitat abans d'anar de pícnic al parc de Belleville.

Jardins de Luxembourg. Quebeviuen, vaig dient tota l'estona.

Glaces. No n'entenc: 1) per què Frigo és Miko, 2) com poden cobrar 2'50eur per un calippo i 3) com tenen tanta imaginació per als sabors. La llista era llarguíssima!

Louvre. Antiquités égyptiennes.

Parc de Belleville. Aquest cap de setmana era la Fête des Jardins. Suposo que això ho explica.

3 comentaris: