dimecres, 23 de setembre del 2009

6. i 7.

Ja portem dos dies movent-nos per Saint Denis. Hi ha una biblioteca impressionant i una llista de carreres i "cursos intensius de" que no te'ls acabaries. 5 mesos seran tan poc!
Avui he fet un tomb per Saint Germain. Com ens passa a tots els catalans a Paris he trobat la llibreria "Pam de nas". M'acompanyava l'Amelia, italiana i estudiant de comunicacio, aussi. Coneix Lloret de Mar i diu que hi tornaria. En aquest punt he dubtat fer el favor de pagar-li la cocacola que feiem en una terrasseta molt tranquil.la, al costat d'uns espanyols. Te mil euros ingressats al compte frances i no hi ha manera que rebi la targeta de credit per retirar-ne uns quants. Per contra, hi ha un altre italia que s'esta en un hotel i que cada dia ha de carregar tots els seus estalvis a sobre perque no els vol deixar a l'habitacio.

El menu etudiant a Saint Denis val 2,90eur i consta d'un primer plat fred, un segon consistent i un postre. I es bo.

Les dues setmanes d'stage linguistique per a Erasmus son sobre temes tan interessants com "L'art de divertir-se sense arruinar-se", "Vida nocturna de Paris"... Entre nosaltres no parem de xiuxiuejar coses com "ja tens mobil frances?", "tens pis?" o "aniras a fer cua a relacions internacionals despres?".

Ens han dividit en quatre grups de nivell. Obviament, estic al D. Una quarta part del grup son d'Espanya. Nomes he trobat una catalana.

(pas de photo... endur-se la camera a Saint Denis pot no ser bona idea)

2 comentaris:

  1. Pas de photo, i pas de portàtil amb teclat català! Des d'on ens escrius Gemma?

    Cambio y corto!

    ResponElimina
  2. Gemma,

    Amb aquest pas farem una minisèrie ( de momen)televisiva. Continua! Em recorda els viatges parisins relitzats.
    Petonets

    5è 1a.

    ResponElimina